Poulsen Biler – Eneforhandler af EKERI Trailere

Poulsen Biler – Eneforhandler af EKERI Trailere

Poulsen Biler er blevet udvalgt af den Finske trailerproducent Ekeri, til salg og markedsføring af deres produkter på det danske marked. Hos Poulsen Biler er vi beærede over, at Ekeri ønsker at fremtræde endnu stærkere på det danske marked, og dermed har valgt os som deres partner.

Med Ekeri’s produkter, kan vi nu tilføje endnu et segment til vores produkt vifte, og dermed servicere både eksisterende, samt nye kunder endnu bedre. Det vil ligeledes være muligt, at handle reservedele og ekstra udstyr til Ekeri’s produkter, via Poulsen Biler i Horsens.

Ekeri er den Europæiske markedsleder indenfor trailere, anhængere og kasse opbygninger med åbningsbare sider. Ekeri’s innovative system gør det muligt, at åbne hele sider ved hjælp af foldedøre. Dermed kan der lastes store, lange og komplicerede emner ad gangen – Sikkert, effektivt og hurtigt

Ekeri har et bredt produktsortiment, som bl.a. omfatter:

- Anhængere og sættevogne
- City trailere
- Kasse opbygninger til Scania, Volvo, DAF m.fl.
- FNA / FRC køle- og boxopbygninger
- Double compartment
- Åbningsbare sider ved hjælp af foldedøre
- Double deck
- ADR EXIII og EN12642 XL godkendte trailere

Når der transporteres gods i lukkede trailere, minimeres risikoen for skader markant, på godset der transporteres. Her udover øges den daglige effektivitet med et hurtigt og sikkert dørsystem.

Ekeri’s produketer er opbygget i moduler, som kan sammensættes i utallige af kombinationer, dette værktøj gør det mulig at levere en kundetilpasset trailere som opfylder alle krav og ønsker. Ydermere er Ekeri kendt for præcis levering og høj kunde tilfredshed.

EKERI VIDEO: https://youtu.be/nhxpHhjuItw

Kontakt Philip K. Bredahl for mere information vedr. Ekeri produkter, eller ret henvendelse til en vores afdelinger i Danmark.