Ekeri udvider trailerfabrikken

Ekeri udvider trailerfabrikken

Ekeri er en virksomhed, der tænker langsigtet og ønsker at udvikle og effektivisere både produkterne samt virksomheden. Næste skridt mod fremtiden er blevet taget med indførelsen af et helt nyt produktionsanlæg på omkring 12.000 m2.

Det nye produktionsanlæg vil give virksomheden et mere konkurrencedygtigt produkt og sørge for, at kvaliteten altid er af den højeste standard, siger Ekeris administrerende direktør Matti Laurila. I løbet af året vil dørproduktionen blive flyttet fra lokalerne i Edsevö til hovedfabrikken i Kållby. De nye produktionsfaciliteter vil ikke kun omfatte dørproduktionen, men også fremstilling af gulv-, tag- og vægpaneler. "Der er fordele ved at producere alle paneler i ét produktionsanlæg såsom produktkvalitet, levering til tiden og evnen til at udvikle produktet yderligere i vores nye lokaler" siger Matti. Målet er, at alle Ekeri dør-, væg-, gulv- og tagpaneler ved starten af ​​2020 vil blive fremstillet i det nye anlæg. I løbet af 2018 øgede Ekeri sin medarbejderstabel med yderligere 30 medarbejdere.

Ekeri vil være det bedste valg for kunder, der ønsker påhængsvogne og lastbilopbygninger med sideåbning - i hele Europa. Vi er markedsleder i Europa for denne type køretøj. Vores produkter gør det muligt for vores kunder at udføre deres transport på en omkostningseffektiv og bæredygtig måde.